Før - etter

Før - etter
Litt tynnare i håret og litt magrare, men elles den same.

måndag 23. april 2007

Kosthaldet

har utvikla seg ein god del i dei snart 4 mnd. me har halde på. For å sikra at maten er basisk nok (kreften likar eit surt miljø og eit sur miljø kan vera sjukdomsskapande ellers og) har me skore ned på kjøt og fisk, særleg det som er røykt og ferdigbehandla på andre måtar. Me satsar no meir på levande mat; Grønnsaker av alle slag, spirer, nøtter og frø og oljer. Eg vert og servert nypressa grønnsaksaft kvar morgon og to glas med kveitegrassaft ( svært vitamin- og mineralrikt) om dagen. Me er vel dei einaste i Orkdalen som har kveiteåkrar i vinduskarmen i april.
For å halda oppe hemoglobinnivået drikk eg eit glas raudvin om dagen og tek eit par spiseskeier druesaft.
Prøver og å halda oppe nivået av kvite blodceller vha raud solhatt.
Som de sjølvsagt alt har forstått er det Tove sine kunnskapar og kjærlege omsorg som gjer dette muleg.

Ingen kommentarer: