Før - etter

Før - etter
Litt tynnare i håret og litt magrare, men elles den same.

søndag 16. mars 2008

Opphaldet som no har vore i bloggane, skuldast at eg har hatt søstra mi på besøk. Det å gå på tur med og snakka med ho, har hatt førsteprioritet. Opphaldet er no i ferd med å gå inn i sluttfasen. Me har no eit rutinemessig opplegg der einaste utvikling for min del er at mistelteindosane etter kvart går opp (50 mg i dag) og at belastninga i den lokale hypertermien går opp. I går hadde eg 150W i 70 min., som resulterte i ei energimengde på 710 kJ.

Det har vore ein fantastisk vårdag i dag, ein slik som me kan ha langt uti mai i Trøndelag.



Blidet attmed viser det siste av apparata eg har bruka på Humlegården. Det er ein rehatron som produserer lynraske straumpulsar som genererer pulserande magnetfelt som går inn i kroppen der ein held den blå lykkja. Dette stimulerer imunforsvaret allment og spesielt cellene sin evne til reparasjon.

Vil og nemna at eg no begynner sterkt å lengta heim. 3veker som hardarbeidane pasient er nok.

Vil og nemna at til kvart måltid et me 5 aprikoskjerner. Bakgrunnen for det er å finna i følgjande utklipp frå Dagbladet 31.10.07:
"
DETTE ER TEORIEN:Vitamin B 17 har en spesiell sammensetning: Den består av to deler glukose (sukker), en del benzaldehyde, og en del cyanid. Cyanid (blåsyre)kan være giftig og dødelig i for store mengder, men låst inne i B17 er det i følge Griffin ufarlig. Bare èn substans kan låse opp B17-molekylet og utløse cyaniden. Det er et enzym som heter beta-glukosidase. Når B17 kommer i kontakt med dette "åpnende" enzymet i nærhet av vann, løser det ikke bare ut cyaniden, men også benzaldehyde, som er giftig i seg selv. Når disse to giftene virker sammen, blir de minst hundre ganger giftigere. Det snedige er at det åpnende enzymet ikke finnes i farlige mengder noen andre steder enn ved kreftcellene, hvor det finnes i rikelige mengder. Resultat: B 17 slipper løs giftene sine ved kreftcellene, og bare der. For å beskytte resten av kroppen mot cyanid, har vi et ”beskyttende” enzym som finnes alle andre steder enn ved kreftcellene. Dette enzymet nøytraliserer cyanid, og gjør det om til biprodukter som hevdes å være sunne og viktige for helsen vår. Mer om B17 og kreftbehandling på Fritt Helsevalgs nettsider og Eu-nettsiden om alternativ medisin -cam-cancer.org "