Før - etter

Før - etter
Litt tynnare i håret og litt magrare, men elles den same.

onsdag 12. mars 2008

Då er klokka 19.21 og eg er akkurat ferdig med dagens progam. I dag har første "unormalitet" oppstått, kl. 17.00 var temperaturen 38,2. Det kom saman med at mistelteindosen var auka til 30 mg. Det. er normalt, men det vert spennande å sjå kor lenge det varer.



Av nye ting som eg skal halda fram med etter eg kjem heim, er metronomisk cellogift (sendoxan 50 mg). Det er ein tablett som eg tek kvar morgon. Denne cellegifta angrip ikkje sjølve kreftcella, men dei cellene som utgjer veggane i blodkarene i kreften. Det gjer at nydanning av blodkar opphøyrer eller minkar, slik at kreftcellene ikkje får næring. Dette kan føra til minking eller fullstendig destruksjon av kreftsvulsten. Det er mykje mindre bivirkningar av denne medisinen enn vanleg cellegift. Det kan virka litt negativt på beinmargen og det kan gi litt mageproblem.



Metronomisk cellegift bør altid kombinerast med andre terapiar f.eks Cox 2-hemmarar eller angionesehemmarar (ikkje spør meg!!). Her brukar ein å kombinera den metronomiske cellegifta med grønn te og aprikosekjerner (B17)

Eg har før skrive om at oksygen er ein av behandlingane. Her er eit apparat som produserer det dei kallar ardenne?oksygen. Her sit eg ein time kvar dag og pustar inn oksygen i djupe drag.

Dette apparatet kallar dei biofoton. Handtaket som ligg til høgre har ei rute der det kjem eit pulserande lys. Denne presser ein inn mot huden utanfor kreften, den spesielle frekvensen til dette lyset frigjer hormonar? som stimulerer immunforsvaret.

Dei eldste byggningane på Humlegården er staselege. Det har tidligare bilder her vist. Her er eit utsnitt frå ei av stovene i hovudbygget.