Før - etter

Før - etter
Litt tynnare i håret og litt magrare, men elles den same.

tysdag 24. juli 2007

Rapport etter 7. hovudkur, 2. mellomkur

som ikkje vart noko av p.g.a. for dårleg blodplateverdi. Blodprosenten var heller ikkje noko å skryta av (ca. 60%), medan dei kvite blodcellene faktisk presenterte verdiar innanfor normalen. At blodprosenten var lav har eg kjent, men eg trudde ikkje det var så lavt. I heile tatt har desse 14 dagane etter hovudkuren vore tunge. Kvalmen sat lenge i og kroppskleinheita etter immunforsvarssprøyta varte lenge. Vepsestikk har aldri gjort meg noko, men eit eg fekk søndagen slo meg ut ein heil dag.

Tru likevel ikkje at humøret er dalande. Eg gler meg som ein unge til å vera ferdig med behandlinga for denne gongen og kunna leva nokolunde normalt. Heilt normalt vert det sjølvsagt ikkje, for blifriskopplegget heldt fram som før, men på alle andre måtar vil livet verta normlisert. HERLEG!!!!
Var oppe på kreftavdelinga i dag og bad om at gjennomgangen i november vert gjort v. h. a. PAT-scan. Då får ein ikkje berre sett storleiken på dei kulane som visest, men kor aktiv kreften er. Eg vil no gjerne vita om det er kreft i alle kulane og om det framleis er kreft utanfor levra. Ville og ha ein samtale om kva eg skulle gjera for byggja opp att kroppen etter behandlinga, men der hadde dei ikkje mykje å bidra med.