Før - etter

Før - etter
Litt tynnare i håret og litt magrare, men elles den same.

onsdag 25. april 2007

Besøkte kolleger.

Har i dag gjort mest det same som i går, sett vekk frå at eg var ein tur på jobb. Godt å snakka med folk att etter karantenetida med svekke immunforsvar. Kvelden vart bruka til samtale med fattern og til å skriva resten av det som har skjedd før eg starta denne bloggen.
Då eg las det eg skreiv om gårdagen, oppdaga eg at det kan verka litt rosenraudt. Alle dagar er sjølvsagt ikkje gode, men til no syns eg at eg har vore heldig og at ting har gått mykje betre enn eg frykta. Men, når dei dårlege dagane kjem så skal eg vera ærleg om dei og.

Ein god dag

var gårdsdagen. Eit eksempel på ein dag når den fysiske og psykiske formen er god. Opp 8, frukostrutinen, meditasjon, magetrim, tur med Otto, litt skriving på bloggen, lunch. Etter lunchen jobba eg 4 timar med våronn i hagen. Gjekk fint. Meditasjonstrening frå 19 til 21. Nytt spennande element (nye hjelparar). Trim med Rolf (Steinar i Kroatia og Øyvind litt sjuk) på Follo frå 21.15 til 22.30. God følelse på slutten av dagen sjølv om alle dagar ikkje treng vera så fyllt av aktivitet.