Før - etter

Før - etter
Litt tynnare i håret og litt magrare, men elles den same.

måndag 17. mars 2008


Nest siste behandlingsdag i dag, og ingenting nytt å melda, sett vekk frå at det har vore skikkeleg snøstorm her i heile dag. Bildet viser ikkje snøen som fyk og vinden som bles, men det var skikkelege guffent. Trudde ikkje det kunne vera sånn i Danmark. Beklager, Johan, det vart som du forstår ingen blomsterbolder i dag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, skjønner jo at dette ikke er vær for å se på blomster i. Ymse typer vær du har hatt der disse ukene, omtrent som her i Trondheim. Snør tett hele tida nå og som jeg har sagt før; mars er oppskrytt som vårmåned.
Johan

steinar sa...

Kom hjem Rune - du er velkommen i Trøndelag!

Anonym sa...

Hei!

Det er godt du har litt værmessig trening til du kommer hjem. Da blir det ikke den store overgangen. Velkommen hjem til Orkdal og vinter.

Hilsen fra Grete og Johan M.

Anonym sa...

Hei! ja nå er vi kommet hjem og det er vel du også.Tutn gikk veldig greit, ingen forsinkelser.Mamma syntes det var utrulig deilig og komme hjem til mann og hus:o)har ikke snakket med henne i dag, men skal snart trø bort til henne. Håper alt er vel med deg og Tove...du får hilse..En riktig God påske til dere fra oss.
klem fra Heidi og Gunvor

Anonym sa...

Hei hei Rune :) Håpe du har hatt det fint i Danmark, og at behandlinga har virka. 1STB glede sæ t du kjem heim og lære oss matte igjen :D
Lisa Marie.

Anonym sa...

Hei! Savner et lite pip fra deg:( går det bra med dere?

Hilsen Heidi Og Gunvor