Før - etter

Før - etter
Litt tynnare i håret og litt magrare, men elles den same.

tysdag 11. mars 2008

Fekk resutat frå blodprøven i dag. Blodplatene, som var mest kritiske, var oppe på normalverdiar. Det er mest eit under, i Trondheim kunne dei ikkje gjera noko for å få opp blodplateverdiane. Dei kvite og raude stod i ro. Eit teikn på at beinmargen er godt sliten.

Fekk og lokal hypertermi i dag. Dette er ei behandling som dei og driv med på Haukeland sjukehus, som det einast sjukehuset i Noreg. Eg vart radiostråla med ein effekt på 150 W i 75 min. og energimengen som kroppen tok i mot var på 672 kJ. Det betyr at temperaturen i det lokale området var langt opp mot 50 grader.

Då eg la meg ned for å få hypertermien, så den bulgarske sjukesøstra til meg: Du må læra alle dei andre pasientane å pusta. Rolf, du har gjort ein god jobb som meditasjonstrenar!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Rune,
50 - halvtreds - grader - det er hett. Men du har jo alltid hatt et varmt hjerte :-D

Vi er mange som er lykkelige over at du har det bra og at ting funker!!

Johan

Anonym sa...

Hei Rune!
Følger spent med hver dag - flott at behandlinga gir resultat! Vi gleder oss med deg! Fint at du fortsatt skal være der noen dager og få effektiv behandling, sjøl om vi kolleger gler oss til å treffe deg igjen!
Klæm, Laila

steinar sa...

flott Rune! Så imponert!
Steinar

Anonym sa...

Hypertermi på Haukeland Velkommen etter Norge med verdens mest tunggrodde helsevesen, 20 år etter Danmark.Jeg blir så forbannet. Øyvind og ungene hilser. Sigrid

Unknown sa...

Åh nei,
nå som det har vært så avslappende trening ei stund!

Dette går som jeg har "fryktet" lenge; DU ER SNART HELT FRISK IGJEN!

Du er til sann inspirasjon med viljestyrken din. Grattis! Og stå på alt du kan de siste dagene av oppholdet der nede også.

Øyvind